• 042 - 10 66 80
  • siamedia@helsingborg.se

Broschyrer och diverse texter

Erik Myhrvolds drömresa längst Route 66

Erik Myhrvold har en dröm som han gärna skulle vilja förverkliga nämligen att få färdas på en av Amerikas mest klassiska vägsträckor nämligen Route 66.

Han har därför skapat en rese och informationsbroschyr där han i korthet berättar om vad man kan göra, se och uppleva längst vägen mellan Chicago och Los Angeles. 

Att vara kille och må dåligt, utan att veta om att man har en funktionsnedsättning

Jag heter Michael och ska i den här texten berätta om hur jag mådde när jag växte upp, samt om hur jag fick den hjälp jag behövde.

Alla kan må dåligt, men hur är det att må dåligt och samtidigt som man har en funktionsnedsättning? Och samtidigt som man inte vet om att man har en funktionsnedsättning?

Det får ni reda på i den här texten, samt vad man ska göra om man känner likadant. Jag hoppas ni kan lära er någonting av mina erfarenheter!

 

Erik Myhrvolds broschyr om vägar in och ut Helsingborg

Jag kör motorcykel och har gjort en broschyr lite om vägar ut och in Helsingborg.

Det finns många vägar att köra in och ut Helsingborg. För dom som snabbt vill komma in och ut Helsingborg kan välja dessa vägar och för dom som vill uppleva natur och andra vägar går det mycket bra att köra dessa. På småvägar går det att stanna och uppleva olika sevärdheter och på mycket trevliga ställen, som t.ex. fika, besöka museer osv.

Min förhoppning är att du som brukar köra ut och in Helsingborg kan få glädje av denna broschyr.

Trafikregler i Europa

Vi i Sverige reser mycket även utanför vårt eget lands gränser, och även om det svenska körkortet gäller i hela världen, så finns det stora skillnader när det kommer till kapitlet om trafikregler.

Dessa skiljer sig mer eller mindre åt beroende på vilket land man färdas i. Erik Myhrvold valde därför att undersöka detta närmare och resultatet har nu blivit en broschyr som sammanfattar olika skillnader men även vissa likheter mellan de Europeiska länderna.