• 042 - 10 66 80
  • siamedia@helsingborg.se

Broschyrer och diverse texter

Erik Myrhvolds projekt om H.O.G - Harley Owners Group.

Erik Myhrwold har arbetat med ett nytt projekt, nämligen att skriva om sin motorcykelklubb H.O.G i Helsingborg.

Jag har valt att skriva lite allmänt om klubben berättar Erik och fortsätter att klubben är en specifik klubb för dem som har en Harley- Davidson motorcykel.

Klubben har inriktat sig speciellt på detta berömde märke, om du köper en ny motorcykel i butiken får du gratis medlemskap under det första året berättar Erik, men även andra märken är givetvis välkomna, och klubben är öppen för alla som är ägare till en motorcykel.

Vi är som en stor familj som  har ett brinnande intresse for motorcyklar, här träffar du andra som delar samma intresse som du själv, man har möjlighet att bygga vidare och fortsätta odla sitt intresse för din motorcykel och motorcykellivet säger Erik.

Vi har aktiviteter för alla åldrar även under vinterhalvåret, så man kan lugnt säga att vi är en motorcykelklubb för hela familjen avslutar Erik.

Erik Myhrvolds drömresa längst Route 66

Erik Myhrvold har en dröm som han gärna skulle vilja förverkliga nämligen att få färdas på en av Amerikas mest klassiska vägsträckor nämligen Route 66.

Han har därför skapat en rese och informationsbroschyr där han i korthet berättar om vad man kan göra, se och uppleva längst vägen mellan Chicago och Los Angeles. 

Att vara kille och må dåligt, utan att veta om att man har en funktionsnedsättning

Jag heter Michael och ska i den här texten berätta om hur jag mådde när jag växte upp, samt om hur jag fick den hjälp jag behövde.

Alla kan må dåligt, men hur är det att må dåligt och samtidigt som man har en funktionsnedsättning? Och samtidigt som man inte vet om att man har en funktionsnedsättning?

Det får ni reda på i den här texten, samt vad man ska göra om man känner likadant. Jag hoppas ni kan lära er någonting av mina erfarenheter!

 

Erik Myhrvolds broschyr om vägar in och ut Helsingborg

Jag kör motorcykel och har gjort en broschyr lite om vägar ut och in Helsingborg.

Det finns många vägar att köra in och ut Helsingborg. För dom som snabbt vill komma in och ut Helsingborg kan välja dessa vägar och för dom som vill uppleva natur och andra vägar går det mycket bra att köra dessa. På småvägar går det att stanna och uppleva olika sevärdheter och på mycket trevliga ställen, som t.ex. fika, besöka museer osv.

Min förhoppning är att du som brukar köra ut och in Helsingborg kan få glädje av denna broschyr.

Trafikregler i Europa

Vi i Sverige reser mycket även utanför vårt eget lands gränser, och även om det svenska körkortet gäller i hela världen, så finns det stora skillnader när det kommer till kapitlet om trafikregler.

Dessa skiljer sig mer eller mindre åt beroende på vilket land man färdas i. Erik Myhrvold valde därför att undersöka detta närmare och resultatet har nu blivit en broschyr som sammanfattar olika skillnader men även vissa likheter mellan de Europeiska länderna.