• 042 - 10 66 80
  • siamedia@helsingborg.se

Video

Mikael Nilsson jobbar med animationer i Photoshop och har skapat en video som utspelar sig på en strand.

Flaggis har skapat en trailer till ett nytt tv-spel som han valt att kalla ” Final Media VII.”

Han har skapat trailern i Adobe Premiere Pro med material som han har spelat in själv ifrån spelet ” Final Fantasy VII.” Sedan har han bytt ut spelets karaktärer mot personalen på SIA Media.

Hoppas ni gillar den avslutar Flaggis.

Flaggis har gjort en egen version av ett tv spel som han spelar som i original heter Shadow of colossus. Han har spelat in videon från sin egen skärm och har sedan bytt ut de olika karaktärerna från spelet mot handledarna här på SIA Media.
Han har döpt sin version till Shadow of SIA Media.

Flaggis har skapat ännu ett kort videoklipp där han själv medverkar i en reklamfilm för den påhittade produkten ” F IN A TUBE ” produkten skall hjälpa en att bli uppiggad när man har en dålig dag eller för stunder när allt är tungt och meningslöst i livet,

Micke N. har skapat en kort komisk video där han spelar mot sig själv i olika roller, därefter har Micke redigerat ihop tagningarna som är filmade på greenscreen i videredigeringsprogrammet Adobe Premiere Pro.

På SIA Media använder cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att klicka vidare godkänner du att vi använder cookies. 

Skip to content